Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Meer dan 10 jaar passie voor weekendjes weg!

Herken je het gevoel...je wilt even een weekendje weg wilt, maar je weet niet waar je moet zoeken? Het aanbod op de traditionele websites is te duur, te ver weg of te klassiek. Na uren zoeken, blijf je maar thuis, want je vindt niet waarnaar je opzoek was. Weekendesk vond hiervoor dé oplossing.

Weekendesk is opgericht in 2000 en is de nummer 1 op het gebied van weekendjes weg en korte thematische verblijven (wellness, gastronomie, ontspanning, avontuur…). Sinds haar oprichting hebben ongeveer 1 miljoen mensen een weekendje geboekt via Weekendesk. En wij zijn van plan deze missie voort te zetten: na leider te zijn geworden op de Franse, Belgische en Spaanse markt, zetten wij onze ontwikkeling voort met de lancering van websites in Italië en Nederland!

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Parijs en wij hebben eveneens een vestiging in Barcelona. Onze teams van ongeveer 120 medewerkers in totaal, hebben slechts één passie: jou een prettig weekend bezorgen! Hun taak bestaat uit het identificeren van de meest aangename hotels, het werven van nieuwe partners, het creëren van unieke arrangementen, en natuurlijk het onderhandelen van de beste prijs…

 

Onze beloften

 
- Weekends voor elk budget en voor ieder wat wils: zin in ontspanning, romantiek, een goed diner of avontuur? Tussen onze 7.500 weekends vind je ongetwijfeld een weekend dat bij jou past.

- Weekends in de buurt: Waarom zou je ver reizen, als er bij jou in de buurt talloze dingen te doen zijn? Je gaat immers op weekend om je te ontspannen en niet om uren onderweg te zijn! Met onze zoekmachine vind je weekends op minder dan 2 uur rijden.

- Bij Weekendesk worden de hotelsfaciliteiten en de activiteiten inbegrepen in jouw arrangement, nauwkeurig beschreven. Bovendien wordt de beschikbaarheid van de hotels voortdurend geüpdated. Ook schenken wij bijzonder veel aandacht aan het selecteren van hotels. Slechts 1 op 10 hotels in België en buurlanden wordt tot onze website toegelaten. Ten slotte worden onze klantbeoordelingen in alle transparantie gepubliceerd zodat je zelf in alle objectiviteit kunt oordelen.

- 1 miljoen klanten boekten al een weekendje weg met Weekendesk: 85% van onze klanten zijn tevreden en bevelen onze service aan. In 2012 kregen we zelfs de Klantenservice Prijs van het jaar in de categorie toerisme. Je kan onze klantenservice bereiken vóór, tijdens en na jouw verblijf.
 
 
Wil je meer weten en communiceren met andere mensen over de beste weekend ideeën? Wordt dan fan van onze Facebook pagina of abonneer je op  onze nieuwsbrief! Hier vind je alle weekend tips, speciale aanbiedingen en kan je de beste ideeën van het moment delen met anderen. 

 

Weekendesk heeft deze aanbieding speciaal voor u geselecteerd! Kortingspercentage*** berekend op basis van het referentietarief van ***
Sluiten
Wij gebruiken cookies zodat onze website optimaal voor jou kan werken. Ga verder met de navigatie als u het gebruik ervan aanvaard.  Meer weten